Pain Relief Untuk Sakit Sendi

Ummi Shima | Shaklee Setapak & Taman Melati  » Blog Shaklee »  Pain Relief Untuk Sakit Sendi
0 Comments

Kehadirannya melegakan ramai orang yang menderita sakit sendi. Pain Relief Shaklee satu-satunya product yang dinanti-nantikan merika. Pain Relief bukan sahaja meredakan kesakitan, malahan dapat memulihan kerosakan sendi..

Keradangan yang biasa berlaku di mana-mana bahagian sendi termasuklah tulang rawan, tulang ligemen, tandun dan otot. Keradangan atau sakit sendi yang tidak dirawat dengan segera akan menyebabkan kerosakan yang serius. Kerosakan sendi akan bertambah serius menyebabkan sendi tidak dapat berfungsi dan segala pergerakan akan lebih menyakitkan.

Perbezaan shaklee

Pain Relief yang bermaksud melegakan kesakitan benar-benar terbukti. Sangat sesuai untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu baby juga kerana ianya tiada kandungan asprin 100%. Dengan teknologi terkini, shaklee mengabungkan dari dua pelega kesakitan semulajadi Boswellia atau The Indian Frankincense dan Safflower atau Bunga saperti Thistle. Kedua-dua bahan ini adalah ramuan tradisional ini telah digunakan sejak zaman dahulu lagi dan shaklee telah memformulasikan secara klinikal. Kelebihan Pain Relief shaklee ini ialah telah dipatenkan olih Shaklee dengan U.S. Patent No. 7,195,790 terbukti secara klinikal yang berkesan dan selamat.

Ramuan tradisional yang mencatit sejarah sebagai pelega kesakitan ssejak turun temurun

Fungsi Pain Relief dalam merawat kesakitan sendi

!. Melegakan kesakitan dan ketidakselesaan sendi dan membantu meningkatkan mobiliti dan fleksibiliti.

2. Melindungi tulang rawan daripada kerosakan dan mengurangkan keradangan.

3. Paling best PRC ini bukan sekadar melegakan tetapi bantu proses pemuliuhan dengan meningkatkan aliran darah dikawasan keradangan.

bagaimana pain relief bertindak.

Demi kehidupan yang lebih baik, jangan lah biarkan sakit sendi dan otot menjadi penghalang dalam menjalani kehidupan harian. Pain relief caplet adalah cara yang paling selamat dan berkesan dalam mencari kelegaan.

testimoni peakit sakit sendi yang mengamalkan Pain Relief Shaklee

Anda mencari pelega dan mencari solusi sakit sendi. Setelah umie sendiri yang sudah di usia emas ini mengamalkan Pain Relief Shaklee , umie rasa sangat-sangat berbaloi dengan keberkesanannya. Meh kita bantu rakan-rakan yang menderita sakit sendi.

Hubungi umie di sini ye: 0122354363

#shakleealwaysafe

#shakleealwayswork

#shakleealwaysgreen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *