VITAMIN SHAKLEE

0 Comments

Modern solution for modern problem semamangnya senonim dengan kehidupan masa kini. Untuk menjalani kehidupan dengan tenang, sihat dan ceria, keperluan vitamin tidak dapat dielakkan lagi. Menjalani gaya hidup sihat dan mengamalkan balance diet , sudah tidak menjamin kesihatan yang terbaik sehingga usia emas. Untuk entry ini umie kongsikan mengapa saya memilih vitamin shaklee.

Saya memilih vitamin shaklee sebab Shaklee is Natural, Science and Proven

Keperluan suplement atau makanan tambahan bukan pilihan lagi, wajib diamalkan untuk mengelakkan sebarang penyakit dan mendapatkan gaya hidup yang cergas. Dalam memilih suplement, sangat penting kita selidiki dulu keselamatan vitamin yang kita makan. Jangan sampai lari dari mulut harimau, masuk kemulut buaya. Kesilapan memilih vitamin bukan sahaja kita tidak mendapat munafaat dari vitamin tersebut bahkan resiko yang lebih tinggi, kita menanggung resiko kerosakan organ saperti buah pinggang dan liver failuer.

Jaminan shaklee qualiti

Umie sekeluarga telahpun mengamalkan vitamin ini selama 30 tahun. Kalau dulu memang kesihatan Umie semakin merudum kerana masaalah elegy, masaalah kulit , resdung yang terpaksa menjalani rawatan di PPUM selama 20 tahun, kini di usia 68n tahun, segala-segalanya telah berakhir. Alhamdulilah.

Vitamin shaklee yang telah mencatat sejarah, telah berusia lebih dari 100 tahun adalah satu legacy kesihatan. Shaklee komitted dalam matlamat kesihatan alam sejagat. Vitamin beyone Organik bukan sekadar slogan. Keunggulan dan kehebatan shaklee dalam melaksanakan tanggungjawab ini , shaklee telah diiktiraf sebagai Trusted Brand selama tiga tahun berturut-berturut.

The Most Trusted Brand for 3 , 2021,2022 and 2023 consecutive years and earn Gold Award Winner

Keistimewaan Shaklee

Product shaklee dibangunkan atas falsafah Living in Harmony with NatureĀ®.

Shaklee komited untuk membuat produk dari bahan semula jadi yang asli.

  • Produk shaklee bebas daripada bahan tiruan dan bahan kimia yang berbahaya.
  • Produk shaklee mematuhi standard keselamatan tertinggi.
  • Produk shaklee lembut pada persekitaran.
  • Setiap satu daripada produk shaklee adalah bebas gluten.
  • Shaklee tidak pernah melakukan ujian ke atas haiwan dan kami bebas dari penganiayaan.

Dari produk nutrisi dan kecantikan yang terbukti secara saintifik dan dijamin Selamat. Terbukti. Berkesan.

Shaklee jamin keselamatan product-productnya dengan menengendalikan lebih 100,000 ujian kawalan kualiti setiap tahun bagi mempastikan keselamatan dan keberkesanannya.

Ujian kawalan kualiti shaklee telah mencatit lebih 100 paten dan lebih 100 pembentangan kertas saintifik

Walau bagaimanapun, di shaklee kami tetap berusaha untuk mengamalkan gaya hidup sihat. Mengamalkan makanan seimbang dan meminimumkan pengambilan makanan santitik , makanan proses mataupun modifited food. Living in Harmony with nature adalah menjadi falasafah kami.

Dapatkan lagi maklumat-maklumat mengenai vitamin shaklee bersama ahli komuniti kami’

Change your brand will change your life, meh bersama umie demi menjalani kehidupan yang anda cintai.

Umie Shima: 0122354363

#alwayssafe

#always work

#always safety

#nextblogger


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *