Set Wanita Mengandung Shaklee

Ummi Shima | Shaklee Setapak & Taman Melati  » Blog Shaklee »  Set Wanita Mengandung Shaklee
0 Comments

Good news from shaklee, Set Wanita Merngandung Shaklee yang lengkap baru. Set lengkap bagi membantu ibu-ibu yang melalui satu lagi fasa transformasi sebelum dan selepas bersalin di gabungkan dengan Tanamera. Product herba Tanamera terbukti mempunyai kesan aromaterapi untuk menenangkan ibu-ibu dan bakal ibu.

Set Orenatal lengkap bagi mempastikan bakal ibu mendapat cukup nutrient

Set Prenatal Shaklee yang sangat perahatin dengan bakal-bakal ibu pastinya menjamin bekalan nutrisi penting yang terpilih. Product Embun by Tanamera yang semulajadi akan mempastikan kesihatan ibu dan baby terpelihara kesihatannya. Ibu dan bayi akan menikmati kehamilan yang berkhasiat dan perkembangan bayi yang lebih sihat. Sangat penting menjaga kesihatan baby sebelum kelahiran, sebab sutuasi ini akan membawa sehingga kelahiran baby dan pembesarannya nanti.

Energising Soy Protein bagi membekalkan sumber protein terbaik kepada ibu dan bayi.

Wanita mengandung sangat memerlukan sumber protein yang berqualiti. Bagi membekalkan keperluan protein terbaik untuk wanita mengandung, mengamalkan shaklee Energising Soy Protein @ ESP dapat membantu pertumbuhan sel yang sihat. Bekalan sumber protein yang selamat , tanpa kolestrol dan sangat mudah disediakan juga mempunyai riso penyerapan yang terbaik.

Shaklee Vitalea sebagai sumber multivitamin yang dapat membekalkan 28 nutrient penting dengan iron(zat besi)

Sumber zat besi yang sangat sukar diperolihai tapi sangat penting bagi wanita mengandung. Shaklee vitalea yang dilengkapkan dengan sumber iron paling selamat dengan bekalan 28 nutrient penting untuk tubuh. Sesuai untuk ibu mengandung terutama diperingkat awal yang biasanya ibu-ibu sangat memilih makanan kerana selera yang terganggu,

Shaklee B.complex yang mengandongi 8 vitamin termasuk folic Acid dan biotin , 2 nutrient sangat diperlukan bagi ibu mengandung

Shaklee B,complex yang sangat hebat, memgandungi 8 vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain untuk bertindak sebagai satu pasukan bagi menangani stress, meme;ihara kesihatan saraf. Shaklee B.complex dilengkapi Folic acid dan biotin yang sangat diperlukan olih ibu mengandung bagi ikhtiar kecacatan baby.

Shaklee Ostematrix adalan sumber kalsium yang diperlukan olih ibu mengandung untuk kesihatan tulang dan gigi.

Pertumbuhan tulang dan gigi yang sihat bagi bayi dalam kandungan ,disamping mengekekalkan ketumpatan tulang ibu sangat penting. Resiko lengoh dan penyakit simpul biawak bagi ibu satu petanda kekurangan kalsium. Sebagai pengeluar vitamin tertua didunia , shaklee merumuskan Ostenutrix yang sentiasa di upgred mengikut keperluan semasa.

Set Prenatal Shaklee ini sangat special, dengan bekalan nutrient untuk kesihatan dalaman, ia juga dilengkapi dengan minyak herba Tanamera untuk kegunaan luaran. Embun Tanamera Smooth Oil diperakui mendatangkan kesan terbaik dan selamat di gunakan intuk wanita mengandung. Bertindak untuk mengurangkan tanda regangan dan selulit keatas kulit kulit ibu.

Dlm byk² produk herba … Shaklee pilih Tanamera utk bekerjasama kerna Tanamera menepati SOP & KPI yg Shaklee tetapkan… iaitu cukup dgn clinical test nya yg melalui pihak ke 3 jga … Dan jaminan keselamatannya. Akan tetapi, Shaklee tidak mengambil bulat-bulat formula Tanamera, Shaklee menambah ingredient iaitu Halia Bentong.

Pastinya wanita mengandung berasa happy mendapat minyak yangdapat meransang penghasilan kolagen bagi meningkatkan keanjalan kulit.

Lenguh adalah satu fenomean bagi wanita mengandung. Kekejangan otot terutama waktu tidur sememangnya menganggu waktu berehat sang ibu, Rmbun relaxing magnesium gel dijamin dapat mengatasi dan meredakan masaalah ini. Diperkaya dengan minyak pati lavender bersama minyak halia bentong juga minyak magnesiam adalah gabungan yang sangat effective untuk menghasilkan bukan sahaja bau yang segar tetapi meredakan.

Selepas set wanita mengandung ini, untuk kesihatan seterusnya pastinya ada solution yang terbaik untuk ibu yang melahirkan baby dan rawatan baby yang lahir. Set Postnatal Mama WellneSs Set yang mengandungi product Embun by Tanamera, bagi memastikan ibu menerima nutrient penting. Dengannya akan membantu memulihkan tubuh ibu, awet muda dan dapat menangani masaalah penyusuan. Untuk mendapatkan lagi maklumat-maklumat dan penjelasan mengenai set wanita mengandung ini, bolih layari entry komuniti kami.

Jangan lupa hubungi Umie Shima untuk more consultant: 0122354363

#generationhealth


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *