SHAKLEE CASH REBATE

0 Comments

Seronok kan, kalau dengan bercerita nikmat makan kita dapat pulangan cash. Sememangnya kita khususnya orang melayu , suka share semua nikmat, lebih-lebih lagi bab makan. Selalu je kekawan ke, adik beradik ke, akan cerita kedai makan sedap atau murah yang pernah dia makan., just seronok dan dapat satu kepuasan. Seronok bila jumpa lagi ada team yang mengiakan cerita kita. Begitu dengan shaklee. Hanya dengan makan dan kongsi nikmat sihat dengan orang keliling kita akan dapat Shaklee Cash Rebate. Pengasasnya Dr Forest C Shaklee menyatakan “More you share, more you will get” .

Ada lagi pesanannya

‘ Jika anda bersama shaklee kerana wang semata-semata , mata anda memang buta, Tetapi jika anda gunakan ia sebagai platform untuk membantu orang lain, itulah kesungguhan anda, wang akan mengejar anda’.

Best kan? share nikmat shaklee ni, kita akan dapat pulangan Shaklee Cash Rebate ..

SHAKLEE CASH REBATE more you share, more you will get cash

So apa yang kita nak share? betul ke pulangan Shaklee Cash Rebate nya sangat lumayan?

Umie just nak share/ berkongsi nikmat sihat sepanjang bershaklee sejak tahun 1993. Dalam kita meneroki kehidupan seharian, apa yang kita makan dan amalkan bukan sahaja nak makan sedap tetapi kene fikirkan tanggong jawab kepada badan. Kesihatan untuk 5 ke 10 tagun kehadapan bergantung kepada apa yang kita makan dan amalkan sekarang. Kesihatan di hari tua bergantung kepada qualiti makanan dan zat – zat yang badan perlukan untuk menganti dan merepair sel-sel yang dah tua dan rosak. Ibarat kita bena bangunan, qualiti simen dan kongkrit menentukan kekukuhan dan cantiknya binaan bangunan tersebut.

Di shaklee kami sarankan Best Seller Set ini

Cadangan Product SHAKLEE CASH REBATE dengan pulangan untung runcit dan bonus prestasi

Best Seller Set

Distributer Price : RM455.00

Retail Price: RM568.75

UV; 120 PV: 414

Kenapa best seller set?

Habit makanan orang Malaysia , rata-rata tinggi kalori kurang protein dan tinggi lemak. Makanan Sarapan pagi biasanya nasi lemak, roti canai, mee goreng yang tersedia dijual dimana-mana sahaja. Diikuti dengan makanan tengahari nasi bersama lauk pauk saperti asam pedas, gulai lemak , rendang dan angat kurang makan sayur. Cara makan begini memang mengundang pelbagai penyakit.

Untuk mengatasi dan membekalkan nutrient penting keperluan badan bagi mendapatkan tenaga sepanjang hari keperluan sangat lah dituntut olih badan. Set Best Seller ini dapat mengatasi masaalah yang dihadapi.

ESP – Energising soy protin yang akan membantu menyokong sistem imun, disamping mengekalkan tahap kolestrol, menjaga kesihatan jantong, otot, membekalkan tenaga dan menjadikan kulit cantik berseri-seri.

Vita C – Sumber antioxidant semulajadi, untuk kesihatan gusi, gigi, tulang dan saluran darah yang sihat.

B. Complex – Sumber B.complex lengkap yang mengandongi 8B termasuk biotin dan folic acid. Membantu membekalkan tenaga dan anti stress.

Omega – Memelihara kesihatan otak,pengelihatan dan fungsi-fungsi sendi. Mengurangkan resiko penyakit jantung, merendahkan kolestrol, dan mencegah stroke.

Osteomatrik – Mengandongi kalsium, magesium, vitamin D dan mineral yang menyokong kekuatan tulang dan gigi. Memperbaiki kekejangan dan kebas- kebas juga meredakan sakit kepala.

Dengan harga runcit Rm568.75 dan harga ahli Rm455 kita akan memperolehi keuntungan runcit Rm113.75. Berkongsi nikmat sihat bersama 4 orang kawan dan ahli keluarga keuntungan runcit (113.75 x 4 > Rm455) , ini sudah memberi pulangan Shaklee Cash Rebate untuk set yang kita sendiri makan percuma. Pembelian 5 set termasuk keperluan kita sendiri dapat mengumpul point UV sebanyak 480 ynag melayakkan kita memperolehi bonus 8% dari jumlah PV iaitu 2070 dengan jumlah bonus prestasi Rm165.

Pelan pemasaran untuk mengira SHAKLEE CASH REBATE dalam Retail Profit dan Performance bonus. MORE Cash dalam Leadership bonus

`Teruskan perkongsian product dan menggalakkan menjadi ahli shaklee akan menambah bilangan dalam organasasi kita. Ramai bilangan pengguna dan ahli yang berdaftar bersama kita, secara langsung pendapatan Shaklee Cash Rebate kita bertambah banyak. Bagi bulan Mei 2023 ini, Syarikat bermurah hati menawarkan Set Rahmah dan lain-lain product yang terlajak murah, maka berganda-ganda lah Shaklee Cash Rebate akan kita perolehi. Promosi akan berakhir 31 Mei ini menawarkan Esp bersama Vita C product paling asas yang sangat penting untuk mendapatkan kesihatan yang optimum. Keuntungan runcit sebanyak Rm132 bagi Set Rahmah A dan Rm274 bagi Set Rahmah B sangatlah lumayan.

MORE SHAKLEE CASH REBATE jika kita share product -product yang offer bulan ini  saperti Set Rahmah A dan Set Rahmah B ini

Setakat ini umie jelaskan keuntungan runcit dan bonus prestasi sahaja. Banyak lagi insentif atau Shaklee Cash Rebate yang kita perolehi bila istiqamah share peluang-peluang yang shaklee tawarkan dalam busines ini. Nikmat sihat, kebebasan masa dan pendapatan tanpa had bila kita melepasi pelan pemasaran seterusnya. Selain dari cash bonus , kita akan dapat merealesasi impian untuk memiliki kereta idaman dan melancung seluroh dunia dengan pakage mewah. Selama 30 tahun umie bersama gelombang business shaklee ini, Alhamdulilah, disamping nikmat sihat , umie dapat melawat dunia iaitu USA, Europe , Mesir, Turki, China, Hong Kong, Macau dan Umrah Shaklee yang sangat awessom.

Terima kasih kerana sudi melawat blog umie.

Untuk mendapatkan insentif-insentif yang shaklee tawarkan bolih hubungi

Umie Shima : 0122354363


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *