SET HELLO NEW YOU

0 Comments

Penat mencuba tapi masih tidak berjaya menurunkan berat badan? Telah mencuba pelbagai jenis diet tetapi semua tidak berkesan? Berjaya menurunkan berat badan, tetapi tidak kekal? Jika anda inginkan permulaan yang lebih sihat untuk menyegarkan semula tubuh badan dan menguruskan berat badan anda, program Set Hello New You ini sememangnya untuk anda.

Di shaklee Set Hello New You ini memang sangat sinonim dikaitkan dengan kurus badan. Sebenarnya bukan sekadar nak kurus. Set ini membantu kita kekal cantik dan sihat. Kelihatan ceria dan rasa hebat pastinya menjadi idaman semua orang. Set ini dijamin selamat, semulajadi dan effektif bukan sekadar slogan. Paling best, mudah, fleksible, selamat dan terbukti.

Satisfaction guaranteed with Shaklee Hello New You! 😉c
Don’t believe us? Try us NOW!

Find out more here!
ENG:https://www.shaklee.com.my/content/hello-new-you
BM: https://www.shaklee.com.my/content/hello-new-you?lang=bm

ShakleeHelloNewYou

GoodbyeFatHelloFab

TakeShakleeForLife

Set Hello New You ini membantu menguruskan dengan cara yang sihat.

Untuk mencapai matlamat Kurus dan cantik, proses bagi mendapatkan result yang memuaskan perlukan pemakanan bernutrisi tinggi . Tidak seperti kebanyakkan diet ikutan di luar sana, Set Hello New You shaklee menggalakan pengurusan badan yang lebih berkesan dengan pengambilan nutrisi yang memang diperlukan oleh tuboh badan bukan hanya sulosi sementara untuk memperomosikan penyelesaian pantas bagi pengurusan berat badan,

Dengan mengamalkan set ini anda akan memperolehi result yang memuaskan ini.

 • Menguruskan dan mengekalkan berat badan anda secara sihat
 • Membentuk tubuh badan yang menawan sebab semamengnya dirumus khas bukan sekadar lost weight tapi lost inch.
 • Meningkatkan tenaga dan kercegasan anda.
 • Menambah baik system pencernaan.
 • Mengembalikan keyakinan anda.
 • Lebih fokus dan bersedia untuk menghadapi apa sahaja.
Set Hello New You merangkumi membakar lemak, membersih dan membekalkan complete nutrient

Mengapa Set Hello New You ini mudah dan Fleksible?

Program ini mudah diikuti dengan mengabungkan pelan berpuasa iaitu Intermittent Fasting yang fleksible dengan pemakanna dan product2 yang bernutrisi seimbang bagi membantu menguruskan berat badan secara berkesan, memenohi nafsu makan tanpa berlapar dan kekal bertenaga sepanjang program ini. Penyediaan yang sangat mudah dan lazat membuat kita rasa lebih bersemangat.

RESIPI HELLO NEW YOU yang mudah diediakan dan lazat

Jaminan SELAMAT, SEMULAJADI dan BERKESAN

Program Hello New You shaklee menggalakkan pengurusan berat badan yang lestari dengan mengambil kira nutrisi yang diperlukan olih tuboh badan kita bukan hanya solusi sementara untuk memperomosi penyelesaian pantas bagi penurunan berat badan.

Product yang dibuktikan dengan Kajian Landmark study

 • Tiada pemanis tiruan
 • Tiada perwarna tiruan
 • Tiada pengawet tiruan
 • Tiada perisa tiruan
 • Bukan GMO
 • Rendah glisemik
 • Tanpa gluten
bUKTI kajian pemakanan shaklee termasuk SET HELLO NEW YOU

Disokong dengan kepakaran sains dan nutrisi, product2 shaklee saperti cinch shake membantu memberikan hasil yang anda inginkan. Dibangunkan olih para saintis dan penyelidik, product- product dalam program ini diformulasikan dengan menitik beratkankeperkuan untuk memberi pendekatan yang lebih selamat,lebih sihat dan berkesan. Untuk membantu mengatur cara pemakanan m jadual pemakanan berikut bolih lah dijadikan panduan dalam memulakan program ini.

Panduan mengatur cara pemakanan untuk mendapatkan result yang memuaskan dalam pengambilan Set Hello New You.

Set Hello New You yang terdiri dari 4 product yang membantu proses penurunan berat badan ;

 CINCH COKLAT  ,Cinch Vanilla dan Cinch Latte sebagai penganti makanan yang mengandongi lucine dan serat yang tinggi menjadikan perut sentiasa rasa kenyang, selain itu cinch juga membekalkan 28 nutrient yang akan mengawal selera makan dan memelihara otot jadi firm. Lucine yang terkandung dalam cinch shake ini lah yang akan bertanggongjawab untuk membantu pertumbuhan otot, sintesi protein, pembaharuan dan memperbaiki sel serta mengatur metabolisma.

 kKISTIMEWAAN OMEGA DALAM SET HELLO NEW YOU

OMEGA GUARD adalah sebagai ejen pembakar lemak dalam organ bagi mengawal elera makan. omega juga membantu meredakan keradangan, untuk kesihatan jantung , kesihatan sendi dan banyak lagi., sangat penting bagi kita yang mengamalkan makanan yang tinggi lemak.

Munafaat Lecithin dalam SET HELLO NEW YOU

LECITHIN yang diekstrak dari kacang soya organik non-GMO. Dikenali juga sebagai fat elmusifire.  Lecithin yang dirembeskan olih tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu . Bertindak sebagai pemecah lemak dibawah kulit yang akan membuatkan perut jadi kempis. Reward mengamalkannya, dapat menggalakkan fungsi optimum otak, menurunkan paras kolestrol dan mengatasi masaalah sembelit. Lecithin yang memecah lemak ini bertindak sebagai ‘pembersih’ saluran darah, pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolestrol dan trigliserid didalam tuboh.

Herblax sebagai ejen Detox dalam SET HELLO NEW YOU

HERBLAX  iaitu herba lembut sebagai pencuci usus dan membuang toxic yang terkumpul bertahun2 menganggu proses metabolisma bagi mendapatkan tenaga. Daki di dinding usus akan terhakis dan penyerapan vitamin akan lebih berkesan. Membantu meransang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan najis secara lembut. Tindakannya pembersihanya yang lembut akan mengembalikan peroses pencernaan semula jadi. Hasilnya perut kempis danbadan kurus.

Maklumat tambahan – ada 120 biji dalam 1 botol tahan 1 – 5 bulan.

Testimoni I

Diri Sendiri Hjh Rusimah Usia 67 tahun – turun 6 kg

testimoni diri sendiri walaupun dah warga emass tetep berjaya dalam set hello new you

testimoni ke 2

My Mentor Faez

Bukti kejayaan Set Hello New You berjaya menurunkan berat badan yang kekal kurus

Demi untuk mendapat keyakinan diri dan terus sihat. Untuk mendapat bantuan dalam program pengurusan badan, bolih wasuup umie Shima 0122354363.

#shakleeblogmega

#shakleetrive


One thought on “SET HELLO NEW YOU”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *