VITAMIN KULIT CANTIK HARGA RAHMAH

Ummi Shima | Shaklee Setapak & Taman Melati  » Blog Shaklee »  VITAMIN KULIT CANTIK HARGA RAHMAH
0 Comments

Set Kulit Cantik Harga Rahmah Shaklee memang terlajak murahnya , berbanding quality barangan yang terbukti selama pulohan tahun dipasaran. Gabungan 2 product ESP dan vitamin C shaklee yang sangat laris dipasaran yang sudah mempunyai customer yang mementingkan kecantikan dan kesihatan. ESP dan vita C ini sangat berkait rapat dengan kesihatan kulit.

Kulit cantik dan sihat bermakna kulit yang bersih tanpa parut, licin, anjal dan bebas dari jerawat juga pigment. Kulit cantik dan sihat sememangnya idaman setiap wanita. Kulit adalah angota badan luaran yang paling besar memerlukan nutrisi yang tinggi terutama protein. Kesihatan yang baik dari dalam angota badan akan terserlah di luaran iaitu kulit.

Umie sendiri telah mengamalkan ESP dan vitamin C ini selama 30 tahun. Sebelum shaklee umie memang ada masaalah kulit yang menjalani follow up treatment di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM). Sebelum mengamalkan shaklee, kulit berjerawat dan banyak pigmention yang berpunca dari alahan. Alhamdulilah setelah istiqamah mengamalkan set asas bermula dengan ESP , Vitamin C, vitalea dan B.complek. Alhamdulilah , Allah kurniakan kesihatan sebenar, sihat diluar dan dalam di usia emas.

Bermula dengan mengambil Energising Soy Protein atau lebih dikenali dengan ESP yang sangat mudah disediakan sebagai gantian sarapan pagi atau sahur yang penoh khasiat. Shaklee merupakan syarikat pertama didunia yang mencipta makanan tambahan protein berasaskan kacang soya.

ESP ini telah diiktiraf diseluroh dunia dengan mempunyai kajian klinilkal yang sangat ekstensif dan komprenhensif serta mempunyai kualiti protein yang tinggi pernah dihasilkan. Kacang soya yang digunakan oleh syarikat shaklee ini hanya mengandongi “Non -GMO” (non Genetically Modified Organism) yang diproses dengan kadar suhu yang rendah untuk mengekekalkan qualtiynya. ESP terbukti dapat membekalkan sumber tenaga segera dan bolih bertahan lama.

Sustained Release Vita C Plus

Mengamalkan vita C dengan istiqamah akan menghasilkan kesihatan tuboh yang menakjubkan. Shaklee vita C bersifat sustained release akan melepaskan vita C 100mg setiap jam bagi menampong kemampuan dinding perut manusia, pelepasan secara berperingkat2 selama 5 jam bagi mengelakkan pembaziran juga agar tidak membebankan buah pinggang. ia diperkaya dengan 120mg bioflavonoid citrus untuk meningkatkan lagi keberkesanannya. Estrak jagong juga sebahagian bahan yang digunakan dari pilihan sumber asli yang mana amat sesuai bgi perut yang sensitif.

Promosi bagi bulan April dan Mei sekarang, Shaklee bermurah hati menawarkan harga terlajar murah yang tak masuk akal. Untuk merealisasikan impian bagi mendapatkan kulit cantik luar dan dalam, ikhtiar dan doa dibulan berkat ini, Inshaa Allah dapat juga menjana income sambil berhari raya nanti.

Vitamin Kulit Cantik Harga Rahmah Set A Rm99

  • 1 Esp – Soy Protein Powder
  • 1 Vita C plus

Vitamin Kulit Cantik Harga Rahmah Set B Rm188

  • 2 Esp – Soy Protein Powder
  • 2 Vita C Plus
  • Free membership
  • Free Shipping

Salam sayang dari Umie Shima : 0122354363

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=113766

#megablogshaklee

#ShakleeTrive2023

#ShakleeTriumph

#Pengedarshakleesetapak30tahun


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *