INSENTIF SHAKLEE MALAYSIA

Ummi Shima | Shaklee Setapak & Taman Melati  » Blog Shaklee »  INSENTIF SHAKLEE MALAYSIA
0 Comments

Bekerja atau berniaga matlamat nya untuk menjana pendapatan. Work smart untuk mendapatkan insentif shaklee Malaysia, memberi imprasi kepada umie masa mula2 join shaklee members 30 tahun lepas. Kita hanya perlu berusaha membantu orang keliling kita menikmati kesihatan yang terbaik dan memiliki kehidupan yang semakin baik, maka tertunailah semua keperluan asas kehidupan kita, Shaklee offer cash dari pelbagai sudut.

Selama hampir 30 tahun umie bersama shaklee, bertahan dan meneruskan business ini sebab productnya yang unik dan pulangan insentif shaklee Malaysia atas kerja yang kita buat sangat berbaloi. Shaklee yang sangat komitted dalam membuat product yang dijamin selamat dan berkesan, telah menjadikan business ini senang dapat repert order, Alhamdulilah.

Paling best, Insentif Shaklee Malaysia offer kepada semua pengedarnya yang diberi dalam TUNAI.

INSENTIF SHAKLEE MALAYSIA

PENDAPATAN TUNAI SETIAP HARI / SETIAP BULAN

Shaklee dikenali dengan pengeluar product kesihatan yang tertua didunia, businessnya hanya berkisar dengan semua barangan yang berkaitan dengan kesihatan sahaja. Selain dari keuntungan runcit .( tunai) yang pertama kita perolehi bila usaha kita berkongsi barangan kesihatan ini dengan jayanya. Cash setiap hari bila product unik ini berpindah tangan dan selitkan doa semuga customer berpuashati juga kesihatannya semakin baik asbab amalkan shaklee. Teruskan ikatan persahabatan dengan terus menyantuninya selama 3 bulan ,dia mengamalkan shaklee. In shaa Allah , atas rasa tanggongjawab ini kita akan dapat repert order dan akan bertambahlah besar keluarga sihat anda.

Sebagai contoh;

Set Rahmah

Harga ahli Rm231 (offer RM99)

Harga runcit Rm288

keuntungan runcit Rm189

Banyak lagi insentif shaklee Malaysia offer dalam perniagaan ini. Lagi Insentif cash bolih kita semak setiap hari dalam dash board dan dalam website tertutup milik kita. Semua ini yang akan menyuntik semangat untuk terus berusaha mendapat lebih lagi dalam sebulan bekerja. Berikut adalah contoh jenis insentif cash yang shaklee offer bagi yang mengambil peluang berniaga. Lebih banyak perkongsian kita , lebih banyak cash akan kita terima setiap bulan.

Jenis2 bonus yang akan kita perolehi setiap bulan, dan peningkatan bonus/cash rebate diluar jangkaan.

CAR BONUS SHAKLEE

Ikhlaskan diri dalam setiap perkongsian, beri gambaran yang jelas peluang perniagaan ini kepada sesiapa je kenalan kita. Impian untuk menikmati kehidupan yang sihat dan lebih selesa kita dapat perolehi dalam busines ini, Shaklee Opportunity adalah tawaran hebat sebagai hadiah atas segala usaha kita. Untuk memili kereta mewah yang di idamkan juga tidaklah sukar sebab car bonus adalah satu tambahan income yang kita akan dapat bila melepasi syarat2 tertentu. Alhamdulilah , cash insentif bonus kereta yang kami perolehi dapat merealesasikan impian untuk memiliki kereta di usia emas.

CONVENTION

Satu lagi insentif yang kita perolehi tanpa sedar, setahun bekerja , syarikat sediakan system terperinci untuk kita menyemak point yang menentukan kelayakan trip melancung/ umrah 6 bintang. Memang tak terbayar bertapa ‘luxury trip’ yang shaklee sediakansetiap tahun USA/Europe. Setakat ini umie sendiri telah berberapa kali dapat melawat USA, Europe, Mesir, Turki, China dan Jepun. dapai umrah lebih 10x dengan pakage bernilai lebih Rm10k. Untuk season 2023/2024 meh kita sesama bekerja untuk sesama mengikuti trip shaklee. Peluang untuk semua tanpa mengira sstatus education yan kita ada.

Shaklee Trip INSENTIF SHAKLEE MALAYSIA

Insentif Tambahan 2023/2024

Paling teruja bg circle baru sekarang 2023/2024. Dengan tawaran Set Cantik Harga Rahmah, keuntungan tunai berlipat ganda akan kita perolehi.

Insentif tambahan dari semua insentif shaklee Malaysia yang sedia termaktub dalam aggrement telah pun bermula April 2023 dan akan berakhir bulan Jun 2023. Nak tau ape cash yang bakal kita terima bagi yang baru nak grab Shaklee Opportunity ni?

Langkah 1

Grab offer join for free dan tambah keperluan vitamin untuk diri sendiri. Ikhtiar kesihatan terbaik untuk 3 ke 5 tahun kehadapan yang kita dah merasa kekurangannya disebabkan pertambahan umor dari hari kebulan seterusnya bertambah usia . Bagi wanita yang sudah berkahwin dan melahirkan zuriat, pasti perlukan extra tenaga. Meh kita sesama grab nikmat sihat , sebagai ikhtiar pertama . Umie sendiri sudah menikmatinya hampir 30 tahun. Product yang telah berusia lebih 100 tahun dipasaran dengan syarikat yan terus berkembang.

Shaklee mensasarkan kesihatan sejagat

Dengan jaminan dari pengasasnya Dr. Forrest C. Shaklee ni.

‘Kami membuat product yang lembut kepada alam sekitar dan tidak pernah membuat ujian keatas haiwan. Saya tidak akan mencipta product yang akan merosakan satu sel tisu didalam badan’

Bersama philosophy ungul ,

‘Keep sharing with others, money will come’

Langkah ke 2

Berkongsi nikmat sihat dan peluang shaklee kepada semua keluarga, sahabat secara online melalui IG,fb, twitter dan offline. Berbincang dengan upline mengenai matlamat dalam business ini. Target untuk capai bonus 4 digit dalam bulan April ini dengan kenaikan pangkat pertama dalam shaklee iaitu Supervisor.

Teruskan penambahan ahli baru dengan peluang tawaran set rahmah dan duplicate kerja kita sehingga dapat melahirkan Supervisor.

Insentif shaklee Malaysia tambahan sebanyak Rm600 bersama point melancung sebanyak 40 point akan kita terima dengan teruskan stay di kedudukan supervisor. Semua Insentif berupa wang tunai akan diterima setiap 14hb selepas berakhir setiap hujong bulan. Umie sendiri telah menikmati Insentif Shaklee Malaysia lebih dari 25 tahun .

Berminat bolih wasuup Umie Shima; 0122354363

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=113766

#megablogshaklee

#shakleetrive

#shakleetrimph


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *