HARI RAYA DENGAN SHAKLEE

Ummi Shima | Shaklee Setapak & Taman Melati  » Blog Shaklee »  HARI RAYA DENGAN SHAKLEE
0 Comments

Tanggal 22 April 2023, sambutan Hari Raya Aidul Fitri yang ke 30 bersama shaklee. Meriah dan sentiasa berwaspada dengan hidangan raya yang sangat mewah. Gembira dan sentiasa teruja menerima dan menjadi tetamu di hari kemenangan beribadah sepanjang Ramadhan , sebagai bulan yang mulia,. Alhamdulilah. Jadi , apa istimewanya Hari Raya dengan Shaklee?

HARI RAYA DENGAN SHAKLEE
HARI RAYA DENGAN SHAKLEE

Sudah menjadi satu tradisi dalam menyantuni tetamu2 hari lebaran, menyediakan hidangan enak tanda kita menghargai kehadiran sanak saudara dan sahabat handai. Orang melayu memang terkenal dengan makanan hari raya yang berasaskan pulut saperti lemang, ketupat pulut, pulut kuning yang dimakan bersama rendang, gulai berlemak yang pasti mengamit kolestrol kedalam badan. Kehidupan dalam Perniagaan Shaklee ini, bukan sahaja mendedahkan diri dengan menambah pendapatan , tetapi kami sentiasa dididik dengan gaya hidup sihat. Shaklee menyediakan product kesihatan bagi menyelesaikan masaalah modern.

Modern Solution For Modern Problem

Yang Pertama –

Selesai dulu bab makan.

Setahun sekali pelbagai hidangan, lemak tinggi, kueh2 manis2 belaka , goreng2 pun sedap2 semua.

Suplement wajib ada musim raya ni.

Omega Guard Shaklee adalah minyak ikan yang mengandongi DHA dan acid lemak omega 3 EPA yang terbaik didunia. Mengamalkan nya dapat membantu menurunkan berat badan. Bagi memelihara kesihatan otak dan kesihatan sendi. Mengurangkan resiko penyakit jantung koronari, merendahkan kolestrol dan mencegah penyakit saluran darah termasuk stroke.

Herblax yang terdiri dari daun senna dan 8 jenis herba lain sangat berkesan untuk detox usus dan menghindari dari sembelit yang akan menyah toxic dari badan kita. Sistem penghadaman dan pencernaan semakin lancar dengan mengamalkan herblax.

Alfalfa yang lebih dikenali dengan Raja segala tumbuhan, mengandungi pelbagai kebaikan untuk kesihatan antaranya membersihkan toxic ,mengawal alahan. Kandungan serat yang tinggi dapat membantu penghadaman, menyingkirkan lemak dan kolestrol juga melegakan kebas dan sakit sendi.

Yang Kedua –

Shaklee is people business dengan falasafah unggul, more you share , more you get. Bantu orang sihat , bertambahlan pengguna shaklee dan akan lebih besar keluarga shaklee anda.

Dimana ada kesempatan, ambillah peluang bersembang sesuatu yang bermunafaat. Membantu meningkatkan kehidupan orang lain ke tahap yang lebih baik adalah falasafah unggul dalam shaklee. ‘Do unto others as you want they do unto you’. Nikmat sihat yang kita amalkan setiap hari , kongsikan kepada sesiapa yang kita temui. Sales anda bertambah banyak.

Hari raya kita berpeluang bertemu ramai orang, peluang bersembang Shaklee Opportunity lebih mudah. Ikhlaskan diri dalam perkongsian bagi meningkatkan ekonomi keluarga dengan shaklee business yang nyata telah terbukti di Malaysia dan didunia .

 HARI RAYA DENGAN SHAKLEE

Mendaftar sebagai ahli dan menjana pendapatan dengan shaklee akan memperolehi cash sehingga 21%, menikmati bonus kereta, konvension/ percutian mewah yang ditaja sepenohnya oleh shaklee. Menjana pendapatan paling besar dengan Insentif bonus kepimpinan yang mencapai 6 digit income. Perniagaan yang tidak berisko dan masa yang fleksible sudah tentu menjadi impian semua orang. Hari Raya dengan Shaklee akan lebih bermakna apabila kita dapat meraikannya dan berkongsi nikmat sihat dan peluang membina kehidupan yang lebih baik.

catitan kenangan: Umie Shima 012235436

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=113766

#megablogshaklee

#shakleetrive2023

#shakleetrimph2023


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *