Shaklee Busines Online Terbaik Malaysia

Ummi Shima | Shaklee Setapak & Taman Melati  » Blog Shaklee »  Shaklee Busines Online Terbaik Malaysia
0 Comments

Kejayaan dalam Shaklee busines online, memerlukan komitmen yang tinggi untuk memastikan ianya teratur rapi dan mendatangkan hasil yang lumayan. Semakin berkembang perniagaan ini, banyak lagi masa kita laburkan. Shaklee Business Online Terbaik Malaysia menyediakan platform business yang canggih. Business ini jadi lebih mudah dengan adanya latihan dan kemudahan-kemudahan laman website yag disediakan.

Shaklee Business online terbaik di Malaysia. Ini dapat umie rasakan sebab umie telah mengharunginya dan merasa nikmatnya selama 30 tahun. Shaklee menyediakan product terbaik dan platform busines yang sangat canggih dan mudah.

Situasi diatas sama jika kita berbusines online atau offline. Umie sendiri telah berbusines shaklee offline lbh 10 tahun, dan sekarang mengikuti perkembangan semasa dengan menjalankan busines shaklee secara online juga. Asas nya tetap sama, matlamat dan hala tuju jugak sama. Bezanya, terkini Shaklee Malaysia menggunakan transaksi jual beli antara penjual dan pembeli dilakukan secara eletronik melalui platform online, walaubagaimanapun pejabat-pejabat dan outlet shaklee di seluroh Malaysia masih beroperasi macam biasa.

Shaklee business online terbaik di Malaysia. Disini umie jelaskan kenapa umie tetap memilih shaklee.

Ibu Pejabat Shaklee di California dan Cawangannya di Malaysia serta rangkaian product- productnya.

Bagi yang sedang tercari2 atau merancang untuk memulakan perniagaan, pastinya perkara penting ialah kekukuhan syarikat dan memiliki product yang demand atau ‘second to none’ dan mempunyai market yang luas dan mempunyai sejarah paling cemerlang sepanjang ia beroperasi. Syarikat Shaklee menyediakan segala kelengkapan berniaga dengan pendaftaran keahlian serendah Rm35.

 1. KENAPA PILIH SHAKLEE
 • Syarikat ditubohkan pada tahun 1956 setelah mencipta product yang sangat berkualiti dan telah menambat hati pelangan-pelangannya. Syarikat terus berkembang maju dan berjaya masuk ke Bursa Saham New York pada tahun 70an.
 • Sekarang dimiliki oleh jutawan Mr Roger Bernett yang telah membeli saham shaklee dari Yamanouchi Farmaceutical Jepun. Mr Roger Barnett telah melabur jutaan ringgit dalam penyelidikan industri sebelum membeli shaklee.
 • Syarikat yang berprestasi dan berkembang maju beribu pejabat di Pleasanton, California USA. Shaklee mula bertapak diMalaysia pada tahun 1988 . Kini Shaklee Malaysia beroperasi di Ibu Pejabat Bandar Sunway, Selangor dan di cawangan-cawangan nya Ipoh, Penang, Kuala Lumpur, Johor Baharu dan Kota Bahru Kelantan.
 • Sejak Syarikat Shaklee Corporation ditubohkan pada tahun 1956 sehingga sekarang, Shaklee telah membayar insentif Cash kepada SID sebanyak USD 9 billion. Di Malaysia kita akan menerima insentif Cash pada 14 hb setiap bulan.
 • Menyediakan website yang sangat canggih bagi membantu SID (semua Distributer) membuat pembelian dan menghantar kepada pelanggan. Di sini juga tersimpan rapi segala maklumat mengenai pengedar dan organasainya. Website shaklee ini memberi gambaran yang lebih terperinci cara2 menguruskan business ini agar lebih teratur dan mempunyai kebersamaan dalam mengusahakannya.
 • Apa yang perlu kita lakukan ialah mendaftar diri sebagai ahli dan memperolehi ID no secara offical. ada 2 pilihan untuk mendaftar diri:
  • Klik link ini https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=113766
  • Login dan setuju dengan fee pendaftaran Rm35 seterusnya membuat pembelian, sekiranga pembelian tersebut mencapai UV100, system akan memadamkan status bayaran pendaftaran, hanya perlu membayar kos barangan yang dibeli .

Website shaklee memberi gambaran yang lebih terperinci cara2 menguruskan business ini agar lebih teratur dan mempunyai kebersamaan dalam mengusahakannya. Segala maklumat mengenai benefit setiap product sangat teratur dan sentiasa di update.

Paling best, pihak syarikat dan semua ahli saling berganding bahu untuk meningkatkan prestasi bisnes ini.

Kenapa Shaklee Business Online Terbaik Di Malaysia: Busines Shaklee

Bercerita mengenai perniagaan atau busines, product adalah kedua penting untuk kita melaburkan ringgit dan untuk mencapai matlamat hidup dalam perniagaan.

Shaklee adalah satu busines Solusi Kehidupan di abad ini. Shaklee menawarkan Balance Life/ Kehidupan seimbang iaitu Kesihatan, Kewangan dan Kebebasan masa, bagi merika yang menyertainya. Satu busines yang memberikan ganjaran lumayan dan kesihatan yang terbaik bagi merika yang mengusahakannya. Hakikatnya, baiki diri sendiri dan bantu orang dikeliling kita .

PRODUCT YANG HEBAT dan SELAMAT

Pengasas dan pencipta product yang pertama berjanji ;

“Kami menghasilkan product yang mesra kepada alam sekitar dan tidak pernah menguji keatas haiwan. ayatidak akan menghasilkan product yang akan memudaratkan satu pun sel dalam badan manusia”

Keistimewaan Product Shaklee

Dalam membina legasi inovasi dan sainsnya, falsafah Living in Harmony with NatureĀ® adalah tunjang kepada semua yang kami lakukan.

Kami komited untuk membuat produk dari bahan semula jadi yang asli.

 • Produk kami bebas daripada bahan tiruan dan bahan kimia yang berbahaya.
 • Produk kami mematuhi standard keselamatan tertinggi.
 • Produk kami lembut pada persekitaran.
 • Setiap satu daripada produk kami adalah bebas gluten.
 • Kami tidak pernah melakukan ujian ke atas haiwan dan kami bebas dari penganiayaan.

Dari produk nutrisi dan kecantikan yang terbukti secara saintifik hingga ke kemampanan alam sekitar, kami telah membantu berjuta-juta orang hidup lebih sihat, lebih muda dan lebih puas dengan kehidupan. Selamat. Terbukti. Berkesan.

Science proof untuk product yang berqualiti

Shaklee menyediakan product hanya untuk membena kesihatan alam sejagat. Mencapai matlamat kesihatan diri sendiri dan membantu orang lain memenohi matlamat mereka dan menjana pendapatan sampingan dengan berkongsi barangan yang terbukti selamat dan berkesan. Jaminan ini disertakan dengan science R & D dan landmark study. Kita tak perlu pening2 menyediakan atau buat any reaserce , hanya perlu makan dan guna product yang ada jaminan selamat.

Berkongsi nikmat sihat dengan insan kesayangan keliling kita. Bertambah ramai keluarga yang mengamalkan gaya hidup sihat, bertambah besarlah organasasi dan jualan kumpulan. Paling best repert order disebabkan kepuasan pelanggan. Berkongsepkan ‘ More you share, more you get’. shaklee telah berkembang pesat sejak 100 tahun lepas dan terus maju kehadapan.

 • Inner you – Adalah vitamin2 untuk diamalkan untuk menambah zat2 yang badan perlukan setiap hari. Pakar2 kesihatan juga setuju bahawa kehilangan zat2 makanan akan menjadi punca penyakit2 . Shaklee menyediakan ‘Modern solution for modern problem’.
 • Outer you – Barangan penjagaan badan saperti penjagaan kulit wajah dan shampoo rambut
 • World around you – Barangan penjagaan rumah iaitu bahan2 pencuci rumah tanpa toxic.
Product organic Super Cleaner yang mendapat anugerah hari bumi ssedunia dan digunakan

Paling best insentif 3C yang shaklee offer .

Business bermakna menjana income. Kesihatan matlamat utama dalam perniagaan ini. Semakin ramai kita share nikmat sihat bersama shaklee, semakin besar empire pengamal product unik ini, pendapatan juga meningkat.

Shaklee yang memahami kereta adalah satu keperluan, shaklee menawarkan bonus kereta berbentuk wang tunai. Dengan pelan pemasaran yang mudah dicapai, ramai berjaya mencapai impian menikmati bonus kereta dari shaklee termasuk umie juga. Umie telah menerima bonus kereta (cash) dari shaklee sejak tahun 1995 hingga sekarang.

Melancung juga satu lagi insentif yang shaklee business terbaik Malaysia yang menawarkan kepada pemimpin2 shaklee. Sekiranya bekerja atau berniaga selain dari shaklee, kita kene rancang pendapatan untuk menikmati keindahan alam di luar negara dan negara sendiri. Alhamdulilah, umie sendiri telah berpeluang menikmati percutian ke USA, Europe , Mesir. Turki umrah dan bererapa negara asia dengan tajaan sepenohnya dari shaklee .

Bekerja secara kumpulan dalam shaklee sangat membantu kita yang masih baru .Shaklee komuniti ibarat satu keluarga besar yang tidak mengira pangkat dan susurgalur organasasi saling membantu untuk bersama2 berkongsi idea untuk mengembangkan business.

Setelah bertahun2 kita berkerja mengembangkan dan mengukuhkan perniagaan shaklee ini dan menerima hasil sebagai pasif income ,Lagecy ini akan terus diwarisi oleh anak cucu. Setuasi ini sangat berbeza dengan lain2 karier atau kerjaya yang kita miliki sementara kita hidup. Telah terbukti diUSA dimana shaklee dah bertapak lebih 50 tahun.

Salam sayang dari umie shima; 0122354363

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=113766


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *