Business Online Terbaik Malaysia: BUSINESS SHAKLEE

Ummi Shima | Shaklee Setapak & Taman Melati  » Blog Shaklee »  Business Online Terbaik Malaysia: BUSINESS SHAKLEE
0 Comments

Hai!

Assalammualaikum semua, hari ini kita sembang pasal business pulak ye. Bila kata business ,mmenguruskan kewangan, pemasaran, pekerja dan macam2 lagi adalah satu tugas yang memerlukan komitmen yang tinggi untuk memastikan ianya teratur rapi dan mendatangkan hasil yang lumayan. semakin berkembang perniagaan ini, banyak lagi masa kita laburkan.

Situasi diatas sama jika kita berbusiness online atau offline. Umie sendiri telah berbusiness shaklee offline lbh 10 tahun, dan sekarang mengikuti perkembangan semasa dengan menjalankan business shaklee secara online juga. Asas nya tetap sama, matlamat dan hala tuju jugak sama. Bezanya, bussiness online, transaksi jual beli antara penjual dan pembeli dilakukan secara eletronik melalui platform online, saperti website, aplikasi atau media sosial.

Shaklee adalah business online terbaik di Malaysia

Shaklee menyediakan website yang sangat changgih. Disini tersimpan semua maklumat SID dan organanasinya , kedai dan maklumat penoh mengenai product.

Bagi yang sedang tercari2 atau merancang untuk memulakan perniagaan, pastinya perkara penting ialah kekukuhan syarikat dan memiliki product yang demand ‘second to none’ dan mempunyai market yang luas. Syarikat Shaklee menyediakan segala kelengkapan berniaga dengan pendaftaran keahlian serendah Rm35.

Website shaklee memberi gambaran yang lebih terperinci cara2 menguruskan business ini agar lebih teratur dan mempunyai kebersamaan dalam mengusahakannya.

Kenapa Business Online Shaklee Terbaik Di Malaysia

Shaklee adalah satu busines Solusi Kehidupan di abad ini. Shaklee menawarkan Balance Life./ Kehidupan seimbang bagi merika yang menyertainya. Satu business yang memberikan ganjaran lumayan bagi merika yang mengusahakannya. Hakikatnya, baiki diri sendiri dan bantu orang dikeliling kita .

Munafaat berbusiness shaklee

Kejayaan dalam business ini bermakna kita akan memperolehi:

  • Pendapatan Tanpa Had – Dengan pelan pemasaran yang adil, siapa yang berusaha gigih membena empire perniagaan shaklee dengan mematuhi tata cara yang ditetapkan, akan memperolehi pendapatan bermula 4 digit dan telah terbukti ramai pemimpin (leaders) yang dah memperolehi income 5 digit. Ada juga yang mencapai pendapatan sehingga 6 digit sebulan.
  • Kebebasan MasaWebsite www.shaklee.com.my satu platform yang shaklee sediakan untuk semua pengedarnya memiliki website sendiri . Disini segala urusan business bolih beroperasi 24 jam dimana2 sahaja . Urusan merekrut ahli baru juga dilakukan disini., urusan pembelian dan terus penghantaran kepada pelanggan juga ada system pembelian dan pembayaran online yang tersedia.

  • Kesihatan – Shaklee menyediakan product hanya untuk membena kesihatan alam sejagat. Mencapai matlamat kesihatan diri sendiri dan membantu orang lain memenohi matlamat mereka dan menjana pendapatan sampingan dengan berkongsi barangan yang terbukti selamat dan berkesan. Jaminan ini disertakan dengan science R & D dan landmark study. Kita tak perlu pening2 menyediakan atau buat any reaserce , hanya perlu makan dan guna product yang ada jaminan selamat. Berkongsi nikmat sihat dengan insan kesayangan keliling kita. Bertambah ramai keluarga yang mengamalkan gaya hidup sihat, bertambah besarlah organasasi dan jualan kumpulan. Paling best repert order disebabkan kepuasan pelanggan. Berkongsepkan ‘ More you share, more you get’. shaklee telah berkembang pesat sejak 100 tahun lepas dan terus maju kehadapan.
  • Inner you – Adalah vitamin2 untuk diamalkan untuk menambah zat2 yang badan perlukan setiap hari. Pakar2 kesihatan juga setuju bahawa kehilangan zat2 makanan akan menjadi punca penyakit2 . Shaklee menyediakan ‘Modern solution for modern problem’.
  • Outer you – Barangan penjagaan badan saperti penjagaan kulit wajah dan shampoo rambut
  • World around you – Barangan penjagaan rumah iaitu bahan2 pencuci rumah tanpa toxic.

Paling best insentif 3C yang shaklee offer .

Business bermakna menjana income. Kesihatan matlamat utama dalam perniagaan ini. Semakin ramai kita share nikmat sihat bersama shaklee, semakin besar empire pengamal product unik ini, pendapatan juga meningkat.

Shaklee yang memahami kereta adalah satu keperluan, shaklee menawarkan bonus kereta berbentuk wang tunai. Dengan pelan pemasaran yang mudah dicapai, ramai berjaya mencapai impian menikmati bonus kereta dari shaklee termasuk umie juga. Umie telah menerima bonus kereta (cash) dari shaklee sejak tahun 1995 hingga sekarang.

Melancung juga satu lagi insentif yang shaklee tawarkan kepada pemimpin2 shaklee. Sekiranya bekerja atau berniaga selain dari shaklee, kita kene rancang pendapatan untuk menikmati keindahan alam di luar negara dan negara sendiri. Shaklee menawarkan pakage percutian 5 bintang diluar negara. Insentif melancung ini juga tambahan dari C selain cash dan car bonus. Berdasarkan kiraan tertentu yang dikumpul selama 1 tahun melayakkan dapat tawaran percutian bertaraf 5 bintang tanpa ape2 bayaran ,best kan! Alhamdulilah, umie sendiri telah berpeluang menikmatipercutian ke USA, Europe , Mesir. Turki umrah dan bererapa negara asia dengan tajaan sepenohnya dari shaklee .

Bekerja secara kumpulan dalam shaklee sangat membantu kita yang masih baru .Shaklee komuniti ibarat satu keluarga besar yang tidak mengira pangkat dan susurgalur organasasi saling membantu untuk bersama2 berkongsi idea untuk mengembangkan business.

Setelah bertahun2 kita berkerja mengembangkan dan mengukuhkan perniagaan shaklee online ini dan menerima hasil sebagai pasif income ,Lagecy ini akan terus diwarisi oleh anak cucu. Setuasi ini sangat berbeza dengan lain2 karier atau kerjaya yang kita miliki sementara kita hidup. Telah terbukti diUSA dimana shaklee dah bertapak lebih 50 tahun.

Salam sayang dari umie shima; 0122354363

https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=113766


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *