SHAKLEE SUPLEMENT YANG TERBAIK

Ummi Shima | Shaklee Setapak & Taman Melati  » Blog Shaklee »  SHAKLEE SUPLEMENT YANG TERBAIK
0 Comments

Shaklee Suplement Terbaik Di Malaysia.

Berdasarkan kepada sejarah, Shaklee adalah pioner ,pengasas dan pengeluar vitamin tertua didunia. Ini membuktikan Shaklee Suplement Yang Terbaik dengan bukti-bukti kukuh yang saya nyatakan disini.

Bermula dengan vitamin yang pertama Vita-lize mineral yang telah berusia lebih 100 tahun. Vita-lize diasaskan bertujuan untuk membekalkan asas nutrient yang badan perlukan. ‘Back to nature; adalah falasafah unggul yang shaklee yang shaklee gunakan dalam setiap productnya. System “mouth to mouth di gunakan dalam system marketingnya.

Selama lebih 100 tahun, falasafah Dr Forrest C. Shaklee iaitu Harmoni dengan Alam Semulajadi telah percaya bisikan alam semulajadi telah membimbing dalam setiap pekara yang dilakukan.

Shaklee komitted untuk menghasilkan product dari bahan semulajadi yang paling tulen. Dan mengesahkan

  • Product bebas dari bahan tiruan dan bahan kimia berbahaya yang biaa didapati dalam product-product dipasaran.
  • Product shaklee mematuhi piawaian keselamatan yang tertinggi
  • Product shaklee mesra kepada alam sekitar.
  • Setiap product shaklee disahkan bebass gluten
  • Shaklee tidah pernah melakukan ujian keatas haiwan.

The Shaklee Difference merupakan satu pendekatan yang berdisplin dan saintifik yang menuju kearah perkembangan product bagi menjamin semua product shaklee menepati janjinya, bukan indah kabar dari rupa. Apa yang tercatit dibotol ,itulah yang berlaku. Sentiasa berusaha melakukan peningkatan tanpa kompromi.

Perbesaan shaklee dengan Suplement lain-lain dipasaran dengan jaminan sentiasa selamat, sentiasa berkesan dan mesra alam bukan sekadar slogan

Kenapa Shaklee Suplement Terbaik

  1. Ianya selamat, jaminan selamat shaklee bukan sekadar slogan. Shaklee buktikan , lebih daripada 100,000 ujian kawalan Kualiti yang dijalankan setiap tahun bagi memastikan kualiti dan keberkesanan productnya terjamin. Lebih 350 ujian dijalankan keatas setiap ramuan baru untuk mengesan bahan-bahan pencemaran berbahaya. Berpegang kepada prinsip ‘Living Harmoni with Nature’ para saintis shaklee mencari serata dunia bagi mendapatkan ramuan semulajagi yang paling asli dan berkesan. Prinsip ini menjadikan shaklee syakikat pemakanan tambahan nombor satu di Amerika. Product-product shaklee disahkan bebas dari bahan pengawet, bahan tiruan, bahan pemaniss, pewarna dan perisa tiruan.
  2. Shaklee mempunyai lebih daripada 120 kertas pembentangan saintifik yang telah diterbitkan. Shaklee memiliki lebih 70product berpaten. System penghantaran berpaten yang meningkatkan keberkesanan penyerapan nutrisi pada masa dan organ yang tepat kepada bahagian badan tertentu.
  3. Terbukti atlet yang dikuasakan oleh shaklee telah memenangi 146 pingat emass, perak dan gangsa dalam perlawanan sukan musim panas dan sejuk.
Bukti -bukti Shaklee Suplement terbaik dengan kejayaan pengamal shaklee yang terdiri dari Kejayaan ahli sukan dan angkasawan

4. Shaklee Corporation memiliki Pusat Penyelidikan sendiri dengan lebih 150 orang saintist dan pakar nutrisi, gabungan teknologi terkini Amerika, German, Russia dan Jepun dalam bidang nutrisi yang bernilai 5 billion USD.

5. Kesemua ramuan botanikal yang digunakan telah menjalani ujianyang meluas keberkesanannya termasuk pengesahan pihak ketiga. Lebih 90 kajian dan abstrak yang diterbitkan dalan jurnal-jurnal saintifik bagi menyokong keberkeanan dan jaminan keselamatannya untuk diamalkan dalam jangka masa yang lama.

Kajian-kajian dan ujian keelamatan bagi membuktikan haklee Suplement yang terbaik.

6. Shaklee mematuhi Amalan-amalan Baik Pembuatan (Good Manufacturing Practise) satu set piawaian kualiti yang lebih ketat berbanding dengan apa yang digunakan dalam membuat makanan tambahan masa kini. Shaklee mengunakan cara-cara pemerosesan yang berpaten dalam memastikan penyerapan dan penggunaan nutrient secara optimum dalam badan.

7. Shaklee sentiasa memberi jaminan 100% money back grenty keatas semua productnya.

Umie sendiri telah mengamalkan product shaklee bagi ikhtiar penyelesaian masaalah resdung, buasir dan alahan setelah lebih 20 tahun membuat rawatan perubatan di PPUM , Pusat Perubatan Universiti Malaya yang akhirnya menemui jalan buntu bila semakin berusia semakin banyak penyakit. Solution terakhir terbukti berolih nikmat sihat di usia emas apabila fokus beralih kepada memulihkan disamping rawatan, Alhamdulilah.

Bersama ini ada juga entry kawan sesama shaklee yang juga bersetuju Kenapa Shaklee Suplement Terbaik. Bolih hubungi umie / wasuup no 0122354363


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *